Different drums

De maand april is de maand van Different Drums.
Op 20 april van 2013 was daar al weer de 5de editie van “different drums”.
Meewerkende waren dat jaar Drumline Wilhelmina Rijssen, Slagwerkgroep Amicitia Boerhaar, De Band 100%  en een 40 tal drummers en slagwerkers.
Wat is Different Drums:
Een voorstelling waarbij leerlingen van jong tot oud een podium geboden wordt om ervaring op te doen. Met vaste onderdelen als “kom met je band in de tent ” waarbij een leerling met zijn eigen band een onderdeel van het programma verzorgt. Een deel van de leerlingen doet mee aan deze avond onder het motto  “Maak maar mee,  beleef maar mee, en bijt je vast” . Iedereen is deze avond van harte welkom in het parkgebouw in Rijssen.
Dit jaar was ook te gast, de Drumline van Wilhelmina Rijssen! Al een aantal jaar lopen er contacten om iets te doen met deze slagwerkers uit Rijssen. In deze 5de editie gaat het dan echt gebeuren en gaat deze groep het Amerikaanse slagwerksysteem aan het publiek presenteren.
Voor het “Live” onderdeel hebben we de band 100% op de bühne staan. Live met een echt band meedoen is natuurlijk het leukst. Deze doorgewinterde muzikanten met ervaring op grote en kleine podia, geven de leerlingen een kans om lekker te knallen op het podium van het parkgebouw.
Volgende Different drums is op 12 april 2014.
differentdrums
ils 169
Diff
ils 207