Drumles Rijssen en Omgeving

Drumles en Workshops in Rijssen e.o.

Michel Schreuder is in 2006 gestart met drumles in Rijssen, voor een ieder die gefascineerd is van ritme en slaginstrumenten.
Je krijgt les aan de hand van een zelf ontwikkelde drummethode in de vorm van drumsheets.
Deze is gratis en hiermee bespaar je dus het aanschaffen van lesboeken.
De lessen zijn een half uur of een uur  per week en worden individueel gevolgd.
Een Duo-les is, mits goed af te spreken ook mogelijk.

Vraag ook is naar de mogelijkheid voor Djembé en Percussie lessen. Neem hiervoor contact met ons op.

Michel heeft veel ervaring met jeugd en de PGB ondersteunende doelgroep

.

Bio Michel Schreuder

Prom_Michel

De in 1968 geboren Zoetermeerder raakte al op zijn 2de gefascineerd door drumband muziek. Waar zijn ouders nog niks konden vermoeden, had hij het slagwerk van de plaatselijke fanfare  al in de verte gehoord en werd brullend wakker. Op 7 jarige leeftijd begon hij als tamboer en later in het orkest van de muziekvereniging in Zoetermeer. Als autodidact begon hij met drummen en percussie en deed ervaring op door met vrienden een bandje te starten. Door vallen en opstaan probeerde hij wijzer te worden. Uiteindelijk kwam hij er achter dat het nemen van les niet echt fout zou zijn. Hij begon in 1993 met les bij drumschool Musicstation, waar hij les kreeg van Cesar Zuiderwijk en Gerben de Bruijn. Heeft  masterclass en workshops gevolgd bij oa. Martin Verdonk, Marcel Seriese, Ton Dijkman,  Dom Famularo, John Engels, Rene Cremers, Jim Chapin. Vanaf  1996 was Michel zelf docent bij drumschool Musictation. In 2006 gestart hij zijn eigen drumschool in Rijssen, waar hij wekelijks een 35-tal leerlingen motiveert en inspireert.

Tevens geeft hij les bij diverse muziekverenigingen en verzorgt hij als gastdocent workshops en muzieklessen op basis- en middelbare scholen.

 

drummer 1Speelt en speelde in: Zo Wat (Nederpop), Fuzz for Brain (Indi – Pop eigenwerk), Doffe Ellende (Rock, Pop covers), Shocking Blue (60 Rock), Mrs Djizz (Funk, Soul, Rock) Diezl (Vanalles).

Heeft bij Shocking Blue veel gezien en ervaring op gedaan (televisie, grote concert zalen en stadions) in binnen- en buitenland.

Drumles voor wie??
Iedereen kan drummen leren, beginners, gevorderden, kinderen en volwassenen iedereen is welkom!

Michel gebruikt:
Sets van Pearl en Yamaha.
Vellen van Remo en Aquarian,
Cymbals van Zildjian,
Stokken van Vater en PellWood