Kindervoorstelling

Algemene info “Sinterklaas is Jarig Feestje”.

Een voorstelling die de belevenissen weergeeft van twee gewone jongens. Deze vrolijke muzikale familievoorstelling duurt ± 50 minuten en neemt de kinderen mee naar de wereld rond 5 december.

Een impressie:
Eric en Mies zijn zenuwachtig, want ja, elk moment kan het gebeuren. Sinterklaas en de Zwarte Pieten zijn onderweg en kunnen elk moment binnenkomen……… Maar al gauw blijkt dat de Sint niet arriveert op het moment dat iedereen dat verwacht, en dat is vervelend. Maar wat is dat, daar gaat de telefoon…………. Aan de andere kant zit de telefoonpiet die iedereen kan geruststellen en vertelt dat Sinterklaas wel degelijk van plan is te komen. Hij heeft alleen wat vertraging en de Sint heeft een paar kleine verzoekjes. Hij wil nog maar één verlanglijstje, hij heeft ze wel ontvangen maar zijn computer is gehackt. En omdat het al tegen 5 december loopt en het nog maar de vraag is of de IT Piet het op tijd in orde heeft wil hij dus een  nieuw lijstje van iedereen. Verder zou de Sint het erg op prijs stellen als er een nieuw liedje zou worden ingestudeerd! Niet dat die andere liedjes niet leuk zijn, integendeel, maar een nieuw liedje toevoegen aan het repertoire kan geen kwaad. En tenslotte zou de Sint het erg op prijs stellen als het één en ander versierd kan worden. De zaal…. de Stoel……. Ja die stoel! Dat is nog wel een dingetje!!!

Druk, druk, druk,……… Maar gaat het goed komen? Komt de Sint echt wel?? En krijgen Eric en Mies alles wel op tijd klaar???

Het zal een race tegen de klok worden!!!!

Sinterklaasisjarigfeestje
Voorstelling: ± 50 min.
Voorbereiding: ± 45 min.
Afmeting: ± 6×4 mtr.
Aantal personen: 2
Prijs: €400,–
Excl. reiskosten en BTW.

Algemene info “Kan het nog toffer met de Feestkoffer”.

Info zal spoedig volgen!

 

Algemene info “Het Kinder Pop Concert”.

Deze voorstelling is interactief en neemt  de kinderen mee naar de wereld die popmuziek heet. Het  is een voorstelling waar uiteraard de muziek centraal staat en wordt alleen een succes dankzij de inzet van de kinderen.

Een kleine impressie:
Joopie de technicus heeft het druk, en is bezig alles klaar te maken voor het concert. Maar naarmate de tijd dringt belt de een na de andere muzikant af.

Wat nu??

Daar moet een oplossing voor zijn,
Daar is vast iets op te vinden,
Daar gaan we iets aan doen!

Met liedjes als “Ik speel gitaar”, “Familie drumstel”, “Slingzing”, “Patsboemband”, worden de fantasieën geprikkeld en wordt duidelijk hoe het werkt in een echte popband. Het belooft een groot feest te worden met als slot een gezamenlijke slagwerk act.

Dit concert zal zeker met de inzet van de kinderen weer een succes worden!!

Het Kinder Pop Concert
Voorstelling: 60 á 75 min.
Voorbereiding: ± 90 min.
Afmeting: ± 6×4 mtr.
Aantal personen: 2
Prijs: €450,–
Excl. reiskosten en BTW.

Algemene info “Hoe Kan Het Sint”.

Deze vrolijke familievoorstelling met veel liedjes bestaat uit losse nummers die op tweetal punten samenhangen. Namelijk: het sinterklaasfeest en de vraag “hoe kan het toch?”.

Een korte uitleg:
Tijdens deze ± 50 min durende voorstelling komen er bij Eric en Mies een aantal vragen boven. Ze denken beide te weten hoe het aan toegaat bij Sinterklaas in Spanje. De een weet het nog beter dan de ander en fantaseert er dol oplos!!
Zo vragen Eric en Mies zich af of Sinterklaas ook pantoffels heeft, wat Sinterklaas op brood heeft en of  Zwarte Piet van popmuziek houdt? En natuurlijk stellen we ons voor hoe het er in Spanje aan toe gaat. Waar komen die cadeautjes en pepernoten toch vandaag?

Liedjes als “Denk jij dat”, “Sinterklaas achter zijn bureau” en “School van Piet” helpen een sfeer te creëren waarin plaats is voor logische en minder logische vragen.

Eric en Mies nemen de kinderen mee naar de wereld rondom 5 december en proberen de fantasie te prikkelen.

En natuurlijk is er maar één man die antwoord kan geven op al onze vragen, en dat is Sinterklaas zelf.

HoekanhetSint

Voorstelling: ± 50 min.
Voorbereiding: ± 45 min.
Afmeting: ± 6×4 mtr.
Aantal personen: 2
Prijs: €400,–
Excl. reiskosten en BTW.